Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 11 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • er komt water onder uit de airco. is dit een bekend probleem? Gesteld op 4-8-2018 om 15:26

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wji hebben hetzelfde problem en op google vind je meer gebruikers met dit probleem. In de handleiding wordt het niet genoemd en de airco maakt ook geen melding van een vol reservoir. Na enkele weken begint de airco te lekken. Dus niet alleen einde seioen leeg laten lopen, maar vaker! De stoppen verwijderen en machine lichtjes kantelen, dan komen er liters water uit. Daarna is de werking van de airco ook weer een stuk beter. Heel raar dat het aparaat niet aan geeft dat er een reservoir vol zit, maar gewoon vanuit de onderkant over je vloer begint te lekken... Geantwoord op 17-8-2018 om 11:36

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ik wil de mobiele airco De Longhi PAC AN112Silent installeren en lees nu de gebruiksaanwijzing die ik heb uitgeprint. De gebruiksaanwijzing begint op blz 48 en is 11 pagina's lang. Waarom ontbreken de andere bladzijden? Probleem: er wordt bij beschrijving van het apparaat verwezen naar Pag 3-A en Pag 3B. Die zitten er niet bij. Hoe kan ik hier aankomen? en waarom ontbreken de andere bladzijden? Gesteld op 26-7-2018 om 18:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: DeLonghi PINGUINO PAC AN112 SILENT

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info