Taal Documenttype Pagina's
Deutsch Specificaties 4 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb gisteren de eyeon baby camera gekregen en heb hem direct aangesloten op de stroom. In eerste instantie brand het rode lampje (power) na ongeveer tien seconden brand ook het blauwe lampje (cloud) eventjes. Dan hoor je een klik in de eyeon en gaat het blauwe lampje uit en na een paar seconden gaat het rode lampje uit en gaat deze groen branden.

  Nu is de eyeon te vinden als je op je telefoon of tablet gaat zoeken naar wifi, maar tegen de tijd dat ik de code heb ingevoerd is is het groene lampje alweer uit en brand het rode lampje. Als ik toch probeer mn tablet of telefoon te verbinden met de wifi van de eyeon krijg ik de melding dat ik het verbinden met de eyeon niet is gelukt.

  Mijn vraag ik, hoe krijg ik het voor elkaar dat het groene lampje op de eyeon gewoon blijft branden ipv maximaal 10 seconden Gesteld op 16-8-2014 om 13:00

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ja ik heb antwoord gekregen. Bleek dat de wifi in het apparaat niet goed wekte of defect was. Daarop de camera terug gestuurd en heb ik een nieuwe gekregen welke wel goed werkte. Ben er trouwens erg blij mee ??Geantwoord op 10-1-2015 om 13:32

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: D-Link DCS-825L Eye on

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info