645103
1
Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/38
Pagina verder
BAR 918
NL. WEERSTATION GEBRUIKSAANWIJZING
EN. WEATHER STATION INSTRUCTION MANUAL
DE. WETTERSTATION BEDIENUNGSANLEITUNG
FR. STATION MÉTÉOROLOGIQUE MODE D’EMPLOI
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels
1

Forum

Cresta-BAR-918

Zoeken resetten

  • Alle armen staan op off.
    Toch geeft apparaat steeds een alarmsignaal.
    Wie heeft de oplossing voor mij? Gesteld op 5-12-2020 om 16:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Windset ts805 laat de accu van 3,6 volt niet op, de onbelaste spanning van het solar paneel is +_5 volt, belast valt dit terug tot <1 volt. Dus werkt de windset niet op de solar maar op de 2 penlight batterijen waardoor deze binnen 4 maanden leeg zijn. Wat is hier aan te doen. Gesteld op 28-3-2020 om 09:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • cresta bar918 pakt niet alles op windmeter blijft achterwege. wil basicstation resetten hoe doe ik dat ? Gesteld op 19-8-2019 om 12:59

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn station draagt de gegevens niet over
    receiving data 0%....
    verder komt het niet

    Heeft iemand een oplossing Gesteld op 9-10-2017 om 11:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste,
      Zorg ervoor dat al je sensoren die buiten staan vrij toegankelijk zijn ten opzichte van de hoofdunit. Dit wil zeggen dat er zo weinig mogelijk opstakels in de richting van de signalen naar de hoofdunit staan.
      Ook moet de hoofdunit op een vrij toegankelijke plaats staan zodat de sensor signalen vrije doorgang hebben ( geen betonen muren , ijzer, en elektronische apparaten ) Als dat goed is en alle batterijen zijn OK dan moet dat lukken..Na dit alles te hebben nagezien .....de hoofdunit terug laten zoeken naar alle sensoren (zie uw handleiding ).
      Groetjes
      Johan
      johanthorrez@outlook.com Geantwoord op 9-10-2017 om 17:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank voor je antwoord Johan, maar ik heb mij waarschijnlijk niet goed uitgedrukt want ik bedoel de overdracht van gegevens van het weerstation naar de PC. Hij ontvangt wel data (zegt het station) maar de teller blijft op 0% terwijl de bluetoothdongel wel goed aangesloten is.
      Groetjes, Rob Geantwoord op 11-10-2017 om 16:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Rob

      Mijn Cresta is een type Bar 818 en van jou is het een 918 die aan een pc moet aangesloten worden .
      Daar kan ik niet op antwoorden omdat mijn type niet aan een pc kan aangesloten worden..Ik denk dat de overdracht via Cresta naar pc goed is maar dat je iets moet veranderen in je pc zodat deze de data kan omzetten en je teller kan werken .Best is eens inlichtingen vragen daar we je hem gekocht hebt ofwel via internet Chresta bar 918..Je zult daar wel iemand vinden die je kan verder helpen .Ik kan daar niet op antwoorden.Ik wens je veel succes en hoop dat je vlug geholpen bent
      Groetjes en nog een prettige dag
      Johan Geantwoord op 11-10-2017 om 16:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank je wel Johan, maar contact met Cresta en de verkoper heb ik reeds gehad. Cresta zegt het niet te weten en verwijst naar de handleiding waar niets te vinden is. De verkoper verwijst naar Cresta dus ook dat schiet niet op. Ik ga verder zoeken. Dank nogmaals. Geantwoord op 11-10-2017 om 16:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Cresta BAR 918 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Cresta BAR 918 in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 1,42 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info