Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 30 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Gisteravond ging mijn alarm af (alleen de sirene, de lampen knipperden niet) met beide afstanddsbedieningen was het geluid niet uit te krijgen. De accudraden los is geen optie dus heb ik de luidsprekerkabel losgeknipt. De buurt kon verder slapen, maar mijn auto start nu niet meer. Vraag is hoe kan ik weer starten (moet het alarm uit worden gezet of... )(en later hoe kan ik dit weer repareren). Gesteld op 9-10-2012 om 19:52

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • aanvulling: ben in bezit van codes en noodprocedure. noodprocedure uitgevoerd maar werkt niet. Als de deur wordt geopend gaat het licht niet aan en het conatct is dood. Stel dat de accu leeg is en ik start de auto met startkabels, kan ik er dan ongestoord met wegrijden? Geantwoord op 9-10-2012 om 20:20

   Waardeer dit antwoord (8)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Clifford Concept 650

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info