Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Beste,
  Ik heb zopas een nieuwe thermostaat gekocht, maar de handleiding is niet te vinden bij jullie. Het is Ref.54311 met printplaat erin TS680-N2. Het is niet dezelfde die ik terugvind op jullie site onder 54311. De toetsknoppen zijn select,set,OKmanual,Prog,Temp,Hold Copy,een pijltje omhoog,een pijltje omlaag Gesteld op 4-5-2019 om 17:41

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb de thermostaat chacon 5026095 nieuw aangekocht. Ik heb de temperatuur ingesteld op 24° en onthoud dat maar één dag. Ik moet hem iedere dag terugzetten op 24°. Hoe kan ik dat instellen bijvoorbeeld van 7 uur s'morgens tot 21u00 s'avonds elke dag 24° gans de week? Gesteld op 3-5-2019 om 19:07

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Kan ik dat ook voor Vaillant atmovit combi 120-H VKC 324/1 Gesteld op 29-9-2018 om 17:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Chacon Thermostaat

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info