Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb afgelopen week een Bynolyt Verrekijker gekocht van het type Stork 10x42.
  De bijgeleverde handleiding is erg onduidelijk aangaande de eerste instelling.Om te beginnen moet je de centrale Scherpstelknop uittrekken en de centrale oculair instelling op 0 instellen. De vraag is nu of je daarna de centrale Scherpstelknop weer moet indrukken om vervolgens voor het linkeroog op een afstand van 100m scherp te stellen om vervolgens de centrale Scherpstelknop weer uit te trekken voor het scherpstellen voor het rechteroog od moet dit juist andersom ?? Gesteld op 15-3-2021 om 11:05

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • U kunt het beeld scherpstellen door aan de middelste scherpstelknop te draaien. Dit scherpstellen gebeurt dan voor beide oculairen (links en rechts) tegelijk. Wanneer u een verschil in sterkte tussen uw beide ogen heeft (en kijkt zonder bril) kunt u d.m.v. de dioptrie instelling het verschil corrigeren. Dit hoeft u ook maar één keer te doen.

   Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om even contact op te nemen.

   Met vriendelijke groet,
   Alex - VerrekijkerShop Geantwoord op 21-3-2021 om 12:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Hallo, ik heb net een Bynolyt stork 10x42 aangeschaft maar krijg bij het instellen de twee oculairs niet op elkaar afgesteld. In de beschrijving (de algemene) wordt er gesproken van een tweede afstelknop maar die zit niet op dit model. Weet iemand hier raad mee? Gesteld op 3-3-2018 om 14:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Centrale instelknop uittrekken (klik) en de schaalindeling, zichtbaar aan de bovenkant op 0 stellen. Dan de handleiding volgen.
   Geantwoord op 22-11-2018 om 13:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bynolyt Verrekijker

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info