Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 172 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • hallo

  als ik mijn brother fax 1840C opstart dan komt er op het scherm " hoofstuk problemen oplossen en routineonderhoud in gebruikershandleiding raadplegen : reinigen onmogelijk"

  Wat moet ik hier aan doen want niets lukt...

  MVG Gesteld op 2-11-2012 om 10:02

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem en kom er ook niet uit. Er zou wat papiet of een paperclip in kunnen zitten, maar dat kan ik niet bevestigen. is het bij jou inmiddels gelukt? Geantwoord op 11-8-2013 om 10:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem en kom er ook niet uit. Er zou wat papiet of een paperclip in kunnen zitten, maar dat kan ik niet bevestigen. is het bij jou inmiddels gelukt?Geantwoord op 11-8-2013 om 10:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem en kom er ook niet uit. Er zou wat papiet of een paperclip in kunnen zitten, maar dat kan ik niet bevestigen. is het bij jou inmiddels gelukt?Geantwoord op 11-8-2013 om 10:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Brother fax 1840c

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info