Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 86 Naar de handleiding
Nederlands Snelstart handleiding 154 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn A3 papier loopt bij bijna elke 'pick up' van het papier vast. Als ik de A3 lade er vervolgens uithaal (omdat de machine dat aangeeft) hangt het A3 papier half uit de lade. Het zit dus niet vast in de machine. Bij een handmatige (enkele) invoer van het A3 papier print de machine wel gewoon. Ik heb voor zover mogelijk de rubber wieltjes reeds schoongemaakt. Geen resultaat. Wat moet ik doen? Gesteld op 3-4-2015 om 16:32

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hier hetzelfde probleem. Heb deze in de garantieperiode ooit eens terug naar Brother gestuurd. Maar na een tijdje terug hetzelfde probleem Geantwoord op 27-5-2015 om 17:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Brother MFC-J6910DW

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info