Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 36 Naar de handleiding
Nederlands Installatiehandleiding 68 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Geachte, Vanwege verandering van VR naar HR-ketel in ons gebouw, moet ik helaas afscheid nemen van mijn huidige Bosch Eurostar 25 VRC VR Combiketel en wil hem te koop aanbieden. De ketel is in juli 2016 aangeschaft en is bijna 3 jaar oud. In die 3 jaar heb ik niet één keer daar last of storing van gehad. De ketel werkt zo goed als een nieuwe dus. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op.Met vriendelijke groet, Gesteld op 15-5-2019 om 10:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Geachte, Vanwege verandering van VR naar HR-ketel in ons gebouw, moet ik helaas afscheid nemen van mijn huidige Bosch Eurostar 25 VRC VR Combiketel en wil hem te koop aanbieden. De ketel is in juli 2016 aangeschaft en is bijna 3 jaar oud. In die 3 jaar heb ik niet één keer daar last of storing van gehad. De ketel werkt zo goed als een nieuwe dus. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op.
  Met vriendelijke groet,
  Gesteld op 15-5-2019 om 10:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hallo,
  Ik had net een storing Fo deze heb ik gereset en direct water bij gevuld. Nu een uur kreeg ik storing C1. Bij toestel aan en uit zetten sloeg de kletel weer aan. Na een uur kreeg ik een C6. Wat kan ik doen? Gesteld op 4-3-2018 om 19:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • mijn bosch vrc 25 voor augustus 2007 geeft code E0 aan inwendige fout print plaat heeft u voor mij de waardes van de print plaat e mail evertpas@hetnet.nl Gesteld op 8-1-2018 om 16:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bosch EUROSTAR 25 VRC

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info