Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 21 Naar de handleiding
Nederlands Installatiehandleiding 1 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Boretti vaatwasser BVW 682 geeft een foutmelding F1 aan . Dat heeft met waterafvoer te doen zegt de website. De website zegt ook bel de klantenservice. Maar die is nu niet bereikbaar. Daarom maar een mail gestuurd. Ik wacht op antwoord of liever een telefoontje. Dus hoe krijg ik de vaatwasser weer in orde? Een reset knop is er helaas ook niet. Gesteld op 9-8-2017 om 15:26

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wanneer u de foutcode F1 in het display te zien krijgt, kunnen er meerdere oorzaken zijn.
   Het kan zo zijn dat er een waterlek is, dat er een probleem is met de kabelverbinding, de afvoerpomp kan buitenwerking zijn of het defect zit in de elektronische kaart.

   Indien gewenst is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze monteurs. De monteur kan dan ter plaatse de situatie voor u nakijken en zien waar het probleem vandaan komt.
   Als u een afspraak wilt maken met de monteur, ontvangen wij graag uw volledige adresgegevens zodat wij een melding voor u kunnen aanmaken.
   Geantwoord op 10-8-2017 om 14:31

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Ja, dat hadden we op zich wel begrepen. Maar hulp is dit niet. Om verdere discussies en andere frustraties te voorkomen kopen we een nieuwe vaatwasser. De juffrouw aan de klantenservice was al niet zo vriendelijk. Dit verhaal willen winkeliers best horen. Die we vandaag bezochten waren niet verbaasd. Zo gaat het helaas nu eenmaal. Leergeld heet dit.Geantwoord op 10-8-2017 om 19:16

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Wat is de weerstand van een verwarmingselement in M-system Vaatwasser met typenr MVW680 ?
  Water wordt niet meer warm. Vermoedelijk verwarmingselement stuk, voordat ik een nieuw element aanschaf wil ik zeker weten of de oude stuk is. Gesteld op 10-11-2012 om 17:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ook bij ons wordt het water niet warm. De weerstand van de verwarming meten we 26 ohm, dit lijkt de goede waarde daar het element ook 2100W is. Zoeken nu nog verder. Geantwoord op 27-11-2012 om 15:53

   Waardeer dit antwoord (27)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Boretti M System MVW 680

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info