Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 11 Naar de handleiding
Nederlands Snelstart handleiding 6 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 12 Naar de handleiding
Deutsch Snelstart handleiding 6 Naar de handleiding
506961

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Bauknecht-TRKA-ECO-4590

Zoeken resetten

  • Valt het u ook op dat vooral het bovenste stoffilter na één droogbeurt van hoeslakens met wat ondergoed en washandjes al dik en vol is met uitgeblazen textiel? Dit is ongewoon veel. Ook bij kleding die ik op kastdroog en soms op extra droog laat draaien: dikke laag stof in het filter. Onze kleding b.v. tricot nachthemden en shortama's zijn helemaal dun geworden! Gesteld op 7-3-2021 om 14:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ook wij hebben problemen met deze droger. Droogt niet goed. Ook hierbij brandt geregeld het lampje van de condensor filter ondanks steeds schoonmaken. Ellende van de gebruikers op dit forum is dus herkenbaar. Wij hebben deze droger (Bauknecht Koblenz 4590, green intelligence TRKA) nu ongeveer 4 jaar en moeten nu al een nieuwe gaan aanschaffen. Wij zouden graag een reactie krijgen van Bauknecht of iemand anders. Gesteld op 8-10-2016 om 12:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Nou, ik denk niet dat het veel zin heeft, maar ik heb ook de ECO 4590 droger van Bauknecht en ook heel vaak het condensor filter lampje, maar die maak ik standaard schoon en hij droogt nog steeds mega slecht. Kan Bauknecht mij ook hierop reageren? Dank je Geantwoord op 14-7-2018 om 20:11

      Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden
    • Ik heb precies als alle bovenstaande berichten helaas, slechtste aankoop ooit!!!
      En was ook niet goedkoop ofzo!
      Onderste filter binnenin kan je onmogelijk schoon krijgen??Geantwoord op 1-9-2020 om 21:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb een bauknegt trka 4590. Achter het onderste filter zit, voor de warmtewisselaar, nog een filter in de vorm van wat gaas (zoals bij een vliegenhor).
    Dit gaas beging nu, na een jaartje, al behoorlijk verstopt te raken met stof. Met de stofzuiger krijg ik het stof niet weg.
    Hoe kan ik dat gaas uit de machine krijgen om het te wassen?

    Alvast dank. N. Vrouwe Gesteld op 14-11-2013 om 15:31

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heb net een tweede hands gekocht en goed schoongemaakt: filter achter het losse condensfilter afgezogen met een los radiatorverlengstuk en daarbij ook een borsteltje gebruikt( bv tandenborstel met een ledzaklampje voor controle)
      Ook het schoepenrad gereinigd met een stukje electra instalatiedraad, eveneens de toegangsruimte onder het rad.
      Bij mij draait het prima: na 1 1/2 uur op lage eco een droge was op kastdroog.Geantwoord op 17-5-2020 om 00:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij hebben net een bauknecht trka eco 4590 gekocht.Vervolgens wilde ik gaan drogen en nu gaat het lampje steeds branden dat ik het onderste filter moet schoonmaken.Dat heb ik gedaan, maar het lampje gaat dan weer branden.Ik heb nu dus een droger die het niet doet terwijl hij nieuw is.Beetje vaag dacht ik.Heeft er nog iemand dit probleem??? Gesteld op 13-8-2013 om 22:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Geen direct antwoord maar ik heb het zelfde probleem. Achter het onderste filter zit een gaas voor de condensor. Dat gaas is bij mij aan het dichtslibben en ik krijg het niet schoon. Dit gaas (niet dat ding wat je er uit kunt halen maar daar achter dus) is er ook niet uit te halen denk ik zonder dat je de hele machine sloopt.
      Ik heb de vraag over dit filter / gaas eerder gesteld maar geen antwoord gekregen.

      Groet, Nico Geantwoord op 18-5-2014 om 11:44

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • ik heb ook hetzelfde probleem. De monteur is er laatst bij geweest en die zegt dat ik hem goed moet schoonmaken, maar dat helpt ook niet. Ik kan niet zeggen dat ik veel plezier heb van dit apparaat. De monteur zei dat ik veel geduld moet hebben met schoonmaken, maar beter als dit krijg ik hem ook niet schoon.Veel geld betaald voor ellendeGeantwoord op 16-11-2015 om 10:19

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Bauknecht TRKA ECO 4590 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info