Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • eerst hadden we geen warm water e10, vervolgens alle leidingen geopend en de cv ketel deed het wee.
  twee dagen later...niets te zien op de display, ketel uit. Gesteld op 15-5-2016 om 20:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste Joleesa van Remeha, Wij hebben een ketel 35C en hadden al na een jaar problemen met de pomp. Helaas was deze uit de garantie aangezien ik de ketel laat heb geïnstalleerd. Na onderzoek van mij bleek er een wikkeling defect te zijn waardoor de motor stil bleef staan, nou ja brommen dan. Nu tweeenhalf jaar later weer een defect aan de pomp maar nu is de rotor lek geraakt en gaf dit door aan het huis waar de wikkelingen zitten.Geen sluiting maar dat gaat niet goed en ook deze is defect. Nu kan ik pech hebben maar dit voor de 2de keer is welmiets teveel. Mijn vloerverwarmingspomp draait al 25 jaar. Kan ik deze kosten een keer verhalen aan Remeha. Ik verneem graag van u. Met vriendelijke groet, Perry Herber.
  Gesteld op 10-12-2015 om 15:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • het display van de remeha avanta 35C kan ik alleen nog maar van de puntje naar een cijfer gaan en de T1 verder kom ik niet, geen T2-FL-nF en ook geen P1-P2-P3-enz, is dan de schakeling van het display stuk of de brander automaat , de ketel werkt verder goed Gesteld op 15-2-2015 om 19:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Avanta Verwarmingsketel

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info