Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing en installatiehandleiding 92 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik ben sterk geïnterresserd in het toestel van 150 liter met magnesiumanode) Volgens jullie tabellen heeft deze ketel een energielabel C want m.i. niet zo gunstig is maar wat betekend het in werkelijkheid voor het jaarlijks elektrisch verbruik maw wat is de kostprijs om het warm water op peil te houden (max 2 pers gebruik 3 dagen per week). met dank bij voorbaat Gesteld op 4-10-2019 om 11:53

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Zonder ook maar iets aan de instellingen van deze boiler te wijzigen, is sinds een paar weken de temperatuur van het (warme) water gestegen, zodanig dat het eigenlijk niet meer mogelijk is om een bad te laten vollopen, zelfs op de koudste stand van de kraan, hebben we nog (te) heet water. Zou het kunnen dat de thermostaat van de boiler defect is ?
  Met dank bij voorbaat Gesteld op 3-11-2018 om 17:18

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste,
  Deze week heb ik een elektrische verticale boiler op voet , 150 Liter - 1800 W gekocht en geïnstalleerd. ( Atlantic 154315 ) In de ingesloten manual staat " De temperatuur wordt in de fabriek ingesteld op de maximale stand "
  Hoeveel bedraagt dan de ingestelde bedrijfstemperatuur in graden C° als de instelling volgens fabriek op de hoogste stand is ingesteld ? Dit wordt nergens in de manual opgegeven wat de temperatuur is volgens de hoogst ingestelde waarde van de fabrieksinstelling;
  Dank bij voorbaat.

  Mvg,

  Luc Geerolf Gesteld op 7-1-2017 om 13:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Atlantic Zeneo

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info