349768
1
Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/134
Pagina verder
1
International
Side-by-Side
Refrigerator
Use and Care
Manual
English Section 2
Deutsch 13
Français 24
Sección española 35
Svenskt avsnitt 46
Suomalainen osa 57
Nederlands 68
Sezione italiana 79
Norsk seksjon 90
Dansk afsnit 101
Ellhnikov Tmhvma 112
Secção portuguesa 123
®
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels
1

Forum

Amana-srd-520-tw

Zoeken resetten

  • bij het inladen van water in de ijsblokjesmachne van onze Amana SRD520TW (26 jaar oud) wordt veel water gelekt, zoveel dat we de ijsmachine hebben moeten uitschakelen. Zou ontdooiing van het vriesgedeeelte kunnen helpn omdat er misccgien ijsafzetting is tussen de afdichting van de ijsblokjes machine??? Gesteld op 1-5-2024 om 12:54

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • geachte heer, mevrouw
    Wij hebben een Amana koelkast SRD 520 TW van 26 jaar oud. De lampen in de koelkast hebben het gisteren begeven. weet iemand hoe de boutjes van de armatuur open gemaakt kunnen worden? Was er een speciale sleutel voor geleverd?
    Alvast dank, Roos Gesteld op 9-2-2024 om 16:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Geachte,
    We hebben een Amana koelkast staan SRD 520.
    De wateraanvoer is zeer beperkt geworden. Water loopt zeer traag in het glas. Wat kunnen we hier aan doen?
    hartelijk dank voor uw respons,
    Sophie Gesteld op 6-1-2020 om 11:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste Sophie,
      Er kunnen een aantal reden zijn:
      1. Kalkaanslag in de leiding. Hoe zit het met de kalk in het drinkwater voor uw regio?
      2. Knik in de leiding door externe oorzaak
      ......
      Een poging om de oplossing te vinden kan zijn dat je er de filter even uit de dispenser haalt en dan eens effen probeert water te nemen zonder de filter er in! Als de druk dan hoger is is het probleem meteen gekend!
      Laat maar weten of het lukt. Succes
      In welke regio woon je? Geantwoord op 6-1-2020 om 19:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb de koelkast al 17 jaar, nu vormt zich onderin de vrieskast een lag ijs en loopt het op bepaalde tijden uit de kast tussen de deur en de kast, onder in dekast zit een system, op het moment van waterverlies zie ik achter het rooster een gloeispiraal. kan iemand mij vertellen wat er mis is. M.v.g. Fred Rooze Gesteld op 8-12-2015 om 18:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, maar nog geen werk van gemaakt. Nochtans denk ik ergens de oplossing gelezen te hebben; ga er achter zoeken terug, dan krijgen we het samen opgelost. Mijn amana is 22 jaar en doet het voor de rest perfect nog!
      Maakt inderdaad nu ook wel geen ijsblokjes zoals het hoort, er loopt zoals jij zegt water weg. Heb het hendeltje voorlopig omhoog geduwd zodat die niet meer aangemaakt worden;
      Ik houd je op de hoogte als ik de rubriek terug vind waar aan gewerkt moet worden. Ik dacht dat er een regeling was om de hoeveelheid water, die de ijsblokken moet maken, van die te doen verminderen.
      Tot later
      Ludo Geantwoord op 9-12-2015 om 09:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Amana srd 520 tw bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Amana srd 520 tw in de taal/talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins als bijlage per email.

De handleiding is 1,34 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info