Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 12 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hoe in Alaem 1, het volume instelen zodat het steeds op bvb. volume 17 wordt weergegeven via de ingestelde tuner?
  Gesteld op 28-8-2014 om 00:14

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Groot probleem, want de tuner in alarm1 hoor je niet, omdat het volume telkens terug op 0 staat. Weet niet hoe juist te instellen. Geantwoord op 23-8-2016 om 12:07

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Hoe verkt de Akai klok het is heel erg onduidelijk ik heb alles al gebrobeert maar ik om er niet uit Gesteld op 3-1-2012 om 13:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Als je de klok voor het alarm tijdstip moet bedienen.
   BVB op alarm 1, je ziet dit moeilijk staan (te klein), terug drukken op de knop of via afstandsbediening, dan zie je de uren pinken, manueel moet je op de grote ronde knop alleen rechts drukken, tot uw gewenste uur , dan terug op alarm1, de minuten pinken, op de grote ronde drukknop RECHTS drukken, tot het gewenste resultaat. Het alarm is dan geprogrammeerd volgens uw keuze bvb tuner.(terug keren van uren of minuten lukt niet, je moet altijd verder gaan)
   Manueel lukt het na heel veel moeite (drukknoppen een ramp), om de tuner en via functieknop, en dan het volume in te stellen. Met afstandsbediening hoor je niets , display licht op, maar het volume staat steeds terug op nul. (alarm hoor je niet ! ) Lukt mij ook niet. RrRrRr.miserabel.
   Etien Geantwoord op 28-8-2016 om 11:25

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Akai ARC300i

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info