Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 48 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn Romeo thermostaat was een aantal jaren verbonden met een Econopact ketel van Ferroli. Na de storingsmeldding "ruimtetemperatuur" de oude gewone thermostaat aangesloten. het werkte weer goed.
  Na vervanging van de ketel door een nieuwe Intergas hre, weer de Romeo klokthermostaat aangesloten en werkte weer als nieuw.
  Echter na ca 1 jaar, midden in de zomer weer een ruimte temperatuur storingmelding. Wat is hier een de hand? Gesteld op 29-10-2020 om 19:50

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn Romeo thermostaat was een aantal jaren verbonden met een Econopact ketel van Ferroli. N Gesteld op 29-10-2020 om 19:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • goeiedag, onlangs ben ik verhuisd en er is hier een thermostaat van agpo ferroli en nu het buiten wat kouder wordt wil ik graag de cv aan maar ik snap de thermostaat niet en ik heb geen handleiding. Kan u mij helpen?
  Mijn emaladres is lies1980@live.nl Gesteld op 7-11-2014 om 11:21

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Agpo Ferroli ROMEO

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info