Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 32 Naar de handleiding
Nederlands Veelgestelde vragen 14 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hoe lang is dit type AEG wasmachine op de markt? Sinds welk jaar? Gesteld op 4-8-2015 om 20:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Onze Lavamat 6555 is in 1994 aangeschaft. Dus in ieder geval vanaf dat jaar is de mc op de markt. Sinds vandaag hebben wij ook de foutmelding met rode knipperlichtjes 1400 en 700 en einde. Gezien de meldingen op dit forum zullen wij dus helaas een nieuwe wasmachine moeten kopen. Heeft wel tot vandaag 21 jaar perfect gefunctioneerd! Geantwoord op 30-11-2015 om 18:34

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • Bedankt voor uw reactie. Wij hebben van de zomer een tweedehands Lavamat gekocht, waarvan de verkoper zei dat ie niet ouder was dan 5 jaar. Ik had daar mijn twijfels bij, omdat er ie veel ouder uitzag. We hebben er 3 weken mee kunnen wassen en toen was ie definitief kapot. Inmiddels een tweedehandse kunnen kopen die wel goed is, gelukkig.Geantwoord op 1-12-2015 om 00:41

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Mijn wasmachine blijft knipperen op 1200 en 700 toeren en het eindeknop knippert ook rood,wat is er aan de hand???? Gr hans Gesteld op 24-1-2014 om 02:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dit is een foutindicatie van het functioneren van het afvoersysteem. Heb zelfde gehad en ben er diep ingedoken. Pomp gedemonteerd en daar bleek lekwater een koolborstel te hebben vernield, wikkelingen gedeeltelijk doorgebrand.
   *
   Nieuwe pomp besteld (30 euro) en gemonteerd. Pomp liep goed (getest met voeding direct uit het net) maar foutmelding bleef bestaan. Heb een nieuwe (ander merk) wasmachine gekocht, omdat ik de moed verloren had om verder in de electronica te duiken.
   *
   De Lavamat was 18 jaar oud. De storing die je hebt komt vrij algemeen voor en kan een gevolg zijn van de aanvaarde inkooppolitiek van de fabrikant, die zijn toeleveranciers ook om een gegarandeerde levensduur vraagt. Die is meestal minder dan 18 jaar. Niet onlogisch, wel vervelend als je machine sneuvelt op een, ogenschijnlijk onbelangrijk detail.
   *
   Ik heb die nieuwe pomp nog liggen en je mag hem hebben als je nog een poging wilt wagen. Bel maar even naar 023 5287863.
   *
   Je kunt de deur met de hand openmaken met behulp van een schroevendraaier links onder bij de stelvoet, aan de voorzijde. Er zit een trekdraad achter die het slot ontgrendelt.
   *
   AEG is overigens verplicht om nauwkeurig op te geven wat de foutcode betekent en hoe je ermee om moet gaan; via hun website. Deze tip kreeg ik pas nadat ik de Lavamat had afgedankt, dus ik heb dat niet meer zelf geprobeerd.
   *
   Succes,
   Joost Hasselo Smits. Geantwoord op 24-1-2014 om 11:07

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • hoe krijg ik knipperende indicaties uit en hoe krijg ik de deur open?

  wasmachine
  AEG Oko Lavamat 6555
  sensorlogic
  knipperende indicaties: wasverzachter, 1200, 700 en einde
  E-nr 605.649105
  F-nr 105/909958
  type: 44OUH15
  645.314.050LP

  help.

  met dank,
  hette ic morriën, nijmegen Gesteld op 4-5-2011 om 09:30

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • 1e (1200) en 4e indicatie (700) van centrifuge knipperen, evenals indicatie Einde. Ondernomen actie: Water afgetapt en afvoermpomp gereinigd. Deur geopend dmv draaiknop bij afsluitlipje. Was is erg nat, lijkt niet gecentrifugeerd, lijkt wel schoon. Helaas blijft de storing bestaan. Wat nu? Deze combinatie van knipperende indicatoren staat niet in de handleiding. Voor de duidelijkheid: indicatie start/pauze knippert niet.
  Ik hoop dat iemand een tip heeft. Gesteld op 21-4-2011 om 09:13

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb precies de zelfde storing en naar ik gehoord heb zijn de koolborstels versleten maar moet zelf ook nog na kijken of zo is.Hoop eigenlijk hier een bevestiging te krijgen.Succes Geantwoord op 24-1-2014 om 03:00

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • De lichtjes van mijn wasmachine knipperen. Ik had een korte 40 graden was gedraaid. Toen ik deze eruit wilde halen knipperde de volgende lampjes: centifugeren 1200 toeren en 700 toeren en het lichtje "einde". De deur is nu niet open te maken? Wie wat wat ik hier aan kan doen. Gesteld op 8-7-2010 om 07:34

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb het zelfde probleem heb je er inmiddels al een oplossing voor gevonden???zou het graag van je horen!V.G Gina Geantwoord op 20-8-2010 om 17:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: AEG Lavamat 6555 Sens w

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info