Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 20 Naar de handleiding
Nederlands Aanvulling / aanpassing 16 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Lampje rond de knop blijft branden als deze niet gebruikt wordt. Wat te doen? Gesteld op 17-8-2015 om 12:38

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb het rubbertje rond de knop wat omhoog gedaan. Met een haardroger wat onder de knop geblazen. En daarna er verder en geblazen met een rietje. Uiteindelijk ging het lampje uit. Geantwoord op 8-1-2018 om 19:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Het rode lampje rond de druktoets blijft branden, ook nadat de gastoevoer naar de betreffende branderig afgesloten. Op de druktoets werd soep gemorst! Wat moeten wij doen? Gesteld op 7-7-2013 om 20:14

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Goedemorgen,

   Vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw kookplaat. Het is voor ons op afstand helaas niet te beoordelen wat er aan de hand zou kunnen zijn.

   Wij raden u aan onze Eerste Hulp te raadplegen op onze website Klik op deze LINK. Wij hebben daar speciaal voor al onze merken en apparaten een uitgebreid storingsoverzicht met bijbehorende oplossingen voor u samengesteld. De Eerste Hulp vindt u bij het item Service en vervolgens bij Service en Advies. Indien u daar de vragenboom door loopt, vindt u daar vaak al een oplossing voor uw probleem. Tevens adviseren wij u ook om uw gebruiksaanwijzing er op na te slaan.

   Mocht onze eerste hulp en de gebruiksaanwijzing geen oplossing voor het probleem geven dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak: 0172 468 300.

   Met vriendelijke groet,

   Els Webteam AEG
   Geantwoord op 9-7-2013 om 11:25

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
  • Ik heb sedert kort hetzelfde probleem. Mijn broer had een identieke kookplaat en de kuisvrouw heeft het gereinigd met overvloedig water met het gekende gevolg. Na 2 jaar ging het lampje pas terug uit!Geantwoord op 18-8-2017 om 14:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: AEG Electrolux HG755420NM

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info