Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding
530803

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

999-games-Hoogspanning

Zoeken resetten

  • Wordt de kaart ''periode 3'' aan het eind van de centrale stapel gelegt of wordt de kaart willekeurig in de stapel geschud?

    Welke centrales mogen er in periode 1 worden gekocht, alleen de eerste 4 of alle centrales? Hoe zit dit met periode 2? Gesteld op 26-4-2020 om 13:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mag in de eerste beurt van elke speler al meer dan 1 huis worden gebouwd (eventueel zelfs in een ander gebied dan zijn/haar begingebied). De handleiding is daar dubbelzinnig over met de zin "Een speler mag in zijn beurt zoveel aansluitingen (huisjes) op het speelbord zetten als hij wil, zolang hij de kosten betaalt". Deze zin direct naar een hele verhandeling over de eerste ronde en over één stad etc. Wij hadden daar met 4 man een hele discussie over en kwamen er niet echt uit. Gesteld op 7-2-2020 om 09:45

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo, wij hebben een vraag aangaande Hoogspanning voor 2 spelers:
    Stel de eerste speler die een centrale veilt, bemachtigt deze niet, maar de tegenspeler bemachtigt deze. Als die desbetreffende speler aan de beurt is, mag deze niet meer aan een veiling deelnemen; dus die eerste speler krijgt niet de kans om een centrale te kopen? Terwijl tijdens de eerste veiling de tegenspeler dus eigenlijk de prijs behoorlijk kan opvoeren.
    Klopt dit? Bij voorbaat dank! :) Gesteld op 1-1-2017 om 16:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als de tweede speler de veiling wint, dan mag de eerste speler opnieuw een veiling starten, maar aangezien de tweede speler de eerste veiling heeft gewonnen, mag de eerste speler dus een centrale tegen de minimumprijs kopen. Geantwoord op 4-2-2018 om 17:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo,
    Ik heb hoogspanning deluxe, en ik heb een vraag over de 2 spelers variant en de veiling. Hoeveel centrales worden er geveild in een ronde? Elke speler 1 zoals ik aanneem uit de regels? Maar staat namelijk dat je per ronde niet meer dan 1 centrale mag kopen. Dus als 1 speler al een centrale heeft gekocht dan mag die niet meer meedoen aan de 2de veiling? En dan kan de andere speler dus eigenlijk die centrale kopen aan zijn openingsbod?
    Hartelijk bedankt om duidelijkheid te scheppen in deze kwestie! :)

    Gesteld op 18-6-2016 om 22:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Klopt: de tweede speler mag de centrale kopen voor het openingsbod (in feite het minimumbedrag op de centrale). Let wel: als je met de 'dummy'-speler doet, pakt dat fonds de duurste centrale uit het huidige aanbod voordat de tweede 'echte' speler zijn centrale koopt. Geantwoord op 29-12-2016 om 12:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Vanaf hoeveel punten gaat fase 2 in (in de uitbreiding Centraal Europa met 4 spelers) Gesteld op 3-5-2015 om 16:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: 999 games Hoogspanning handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info