• Wij zijn sinds gisteren in het bezit van een Humax iHDR 5200C. We hebben digitale TV van Delta en dat werkt prima! Perfect beeld en geluid en gisteren ook meteen 2 programma's tegelijkertijd opgenomen. Werkt dus!

    We hebben meteen ook een dongle van Humax aangeschaft en deze is bij de installatie ook op ons draadloos netwerk aangesloten.

    We wilden ook graag de functies van interactieve TV gebruiken, zeker omdat er dan de mogelijkheid was om eventueel Netflix aan te schaffen. Als we echte op kanaal 12 kijken krijgen we portal en ook niet als we op de knop TV portal van de afstandbediening drukken. We krijgen foutmelding iTV 02 is momenteel niet beschikbaar, probeer het later opnieuew.

    Weet echte ook niet of er de laatste software op zit, dan heb ik gisteravond niet meer gecheckt.

    Hoe nu verder?

    Gesteld op 16-4-2014 om 08:51 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Contact gehad met Delta. Kreeg dit antwoord. Uw iHDR5200c decoder is geen hbbtv ondersteunde decoder. Dit is de reden waarom deze dienst niet werkt op uw decoder. Geantwoord op 16-4-2014 om 19:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Goedenavond,
      Op de site van Totaal Tv zag is dit staan , dus u heeft de verkeerde decoder nu in huis:
      Delta Kabel noemt het interactieve platform ‘Portaal van Zeeland’ en gaat dit vanaf 1 december aanbieden. Klanten dienen hiervoor wel geschikte apparatuur te gebruiken. Het gaat hierbij om een Smart TV met HbbTV-mogelijkheid of de Humax HD FOX C kabeldecoder. Daarnaast is gebruik van internet afkomstig van ZeelandNet noodzakelijk. Het aanbod van Delta Interactieve TV bestaat uit informatieve onderdelen als nieuws en weer. Ook is Uitzending Gemist als uitgesteld kijken-dienst beschikbaar

      Jammer dat het zo is gelopen
      Aad Geantwoord op 16-4-2014 om 19:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Nog even ter aanvulling: Op de site van Delta staat perfect vermeld welke decoder merk en type u nodig heeft en ook staat er een super handige video hoe dit te installeren is. Jammer dat u zich niet goed heeft ( laten) informeren.
      Zie: Klik op deze LINK
      Aad Geantwoord op 16-4-2014 om 19:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Inderdaad is er een nieuwe decoder voor Delta uitgekomen: De Fox HD, niet te verwarren met de oude Fox-C. Dit staat echter nog in de kinderschoenen en er is dan ook nog niet zoveel over te vinden, waardoor je dus de kans loopt dat je inderdaad de 'verkeerde' keuze maakt.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 16-4-2014 om 20:02

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Bedankt voor alle reacties. Deze ontvanger gekozen in verband met het opnemen van 2 programma's tegelijkertijd, niet voor interactieve tv. Geantwoord op 16-4-2014 om 20:21

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag,

      In dat geval heb je en prima keuze gemaakt. Een decoder met maar één tuner breekt veel mensen toch vaak op, daar je dan alleen kan opnemen wat je kijkt. Maar helaas werkt Delta dus met een eigen systeem...

      Mvg. Willem. Geantwoord op 16-4-2014 om 20:24

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • PS: als er nieuwe software is, zal de 5200 dat sinds enige tijd zelf aangeven. Je kan het dus wel checken, maar meestal zie je dus gwoon een melding in beeld.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 16-4-2014 om 20:26

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Met de Humax heeft u zeker een prima keuze gemaakt zoals Willem al zegt , dat staat als een dukdalf ( paal) boven water ( Zeeuws grapje) maar ook interactieve tv is best wel leuk, programma gemist etc , misschien het overwegen waard om eens te kijken wat andere providers in Zeeland u kunnen bieden om optimaal van uw Humax te genieten
      Aad Geantwoord op 16-4-2014 om 20:32

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info