• i.v.m. het vervangen van de kamerstaat voor mijn Vaillant VHR 24/28 heb ik om te weten te komen ,welke 2 van de drie thermostaatdraden ik moest aan sluiten, op advies van de gamma site, draden kort gesloten. Na kortsluiten zou de ketel aan moeten slaan en zou voor mij duidelijk moeten zijn welke twee draden op de nieuwe thermostaat aan te sluiten. Echter mijn display op de ketel sloeg in mode 'U' en is daar ook niet meer van af te krijgen. Mode 'U' kom ik in het hele storingsverhaal van mijn instructieboek van de ketel niet tegen. Hoe nu te handelen? Heeft iemand dit ooit bij de hand gehad? Is er mogelijk een zekering doorgebrand en waar zit deze dan?

    Gesteld op 3-11-2013 om 17:46 in forum Vaillant VHR 24-28 C Misbruik melden
    • Goed advies van de Gamma verkopen zij ook Vaillant onderdelen ? ik kan geen andere reden bedenken waarom dit advies gegeven wordt.
      Wat voor thermostaat zat er en wat voor thermostaat moet er aangesloten worden. (Merk en eventueel type)
      Vaillant VHR 24-28C : aan/uit thermostaat aansluiten op 3 & 4 220 ohm 5 Watt toepassen op 4 & 5.
      Geantwoord op 3-11-2013 om 21:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info