• De gaatjes van mijn tefal ijzer zitten vol met kalk. Hoe krijg ik ze open?

    Gesteld op 5-5-2014 om 17:25 in forum Tefal 2910 express Misbruik melden
    • Giet een bodempje azijn op een dienblad oid en zet het ijzer er een paar uur in. Een laagje van 1-2 mm kan al genoeg zijn. Daarna afnemen met een doek met water.
      Verder is dit een teken dat je de ketel vaker moet spoelen. Alleen maar het kalkstaafje afspoelen blijkt onvoldoende en heeft mij een kapot apparaat opgeleverd. Die kalk in jouw ijzer komt uit de ketel. Als je de ketel elke 10 strijkbeurten enkele malen spoelt, via het gat van de antikalkstaaf met water vullen, schudden, leeggooien, enkele malen herhalen, kun je verder dichtslibben vertragen en zal je ijzer geen of weinig kalk meer in de gaatjes krijgen. Zodra je weer kalkspetters ziet: spoelen!
      Geef je even een reactie als het allemaal gelukt is? Dat is voor iedereen die hier reageert fijn, en ook voor anderen, die een antwoord op hun vraag zoeken. Een duim omhoog zien we niet in de mail, maar een geschreven reactie wel. Geantwoord op 5-5-2014 om 17:48

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info