• Hallo,

    We hebben opnieuw de fabrieksinstellingen terug moeten zetten omdat 1 zender verdwenen was.
    Deze zender hebben we inmiddels terug, maar nu doet zich het volgende probleem voor;
    Wanneer we teletekst willen lezen, wordt deze na enkele seconden heel breed, zodat er letters wegvallen buiten beeld. Het beeldformaat aanpassen helpt niet, en als je de knop wide of source, of welke andere knop gebruikt om de tekst weer smaller en dus binnen beeld te maken, is dit ook maar weer voor enkele seconden, dit is niet vast te zetten, is echter wel zo geweest, maar hoe moet dit daar komen we niet meer achter. ???

    Gesteld op 10-5-2014 om 20:02 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      Je kan ook kiezen tussen Wide en Auto en het is raadzaam te kiezen voor auto, daar je anders dubbele beelden kan zien. Voorts moet je eigenlijk even controleren of de decoder op 16:9 staat ingesteld en tevens dien je even met de V-Format toets de decoder in te stellen op 108I bij een Full-HD TV en uiteraard het gebruik van HDMI.

      Ik verwacht dat het issue daarmee is opgelost. Lat het anders nog even weten, dan zal ik nog even kijken naar een oplossing.

      PS: als de vraag in de juiste rubriek staat, zoals dat nu is gedaan, is het niet noodzakelijk aan te geven om welke decoder het gaat, daar er voor elk type een onderwerp is geopend. Ik zal de andere reactie dus even verwijderen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 11-5-2014 om 01:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info