• Op mijn afstandbediening (RM-H01U) heeft geen source knop zoals de afstandbediening in de handleiding. Is er een ander manier? Ik neem aan dat deze knop als A/V knop fungeert? Ik wil nl. een kanaal selecteren voor mijn spelcomputer (via afstandbediening op TV uiteraard).

    Bij voorbaat dank.

    Michiel

    Gesteld op 18-2-2014 om 22:55 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag Michiel,

      De source knop heeft een andere functie. Je kan met die knop n.l. kiezen voor de decoder of voor het op de decoder aangesloten apparaat middels de VCR scart. Aangezien de 5300 echter geen VCR scart heeft, kan de source knop dus niet worden gebruikt, of is deze simpelweg niet aanwezig. Als je dus de TV op een andere ingang wilt overschakelen, zal je dit moeten doen met de AV of ext. knop (eventueel via een menu) van de TV zelf.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 19-2-2014 om 17:26

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Dank voor je antwoord Willem. Hoopte dit met deze ab te kunnen doen omdat mijn TV zo'n knop niet heeft. Jammer, even op zoek naar een tweede ab dan maar. Geantwoord op 19-2-2014 om 19:40

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Michiel,

      Graag gedaan, maar elke afstandsbediening, behorende bij een TV heeft een knop om een AV ingang te activeren. Bij sommigen wordt het ext genoemd of nog anders, en je komt dan ook vaak ik een klein menu terecht om een ingang te activeren. Is het dus de originele afstandsbediening, dan moet er een soortgelijke optie aanwezig zijn.Of mist deze afstandsbediening? In dat geval kan de optie soms nog op de TV worden gevonden, maar de toetsen daarop zijn doorgaans zeer summier aangebracht.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 19-2-2014 om 21:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja inderdaad, die afstandbediening mist (en hoopte ik dus te kunnen ondervangen met de Humax ab).
      Nogmaals dank voor je uitgebreide antwoord.

      Met groet,
      michiel Geantwoord op 19-2-2014 om 22:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Michiel,

      Nog even een opmerking. Is er geen AV toets aanwezig op je TV? Ik heb net eens gekeken bij die van mij en daarop is er dus wel een aanwezig en nu zie ik ook op Internet dat veel TV's dit hebben. Ik gebruik het nooit, maar voor jou is het wellicht een goedkope oplossing. Je moet alleen een stukje lopen ;-)

      Mvg. Willem. Geantwoord op 22-2-2014 om 14:55

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info