• Ik heb een:
    humax 5300c met wifi dongle en externe harde schijf op begane grond.
    KPN experia box (st780 wl) op eerste verdieping.
    De dongle functioneert, dus de draadloze wifi kan ik gebruiken.
    Maar hoe sluit ik nu een netwerk aan?
    Kan ik gewoon de humax op mijn experia box aansluiten?
    Ik las iets over een LAN, maar weet niet of ik dit automatisch heb las ik eenxperia box heb of dat ik eerst iets moet aansluiten.
    Mijn doel is via dnla foto's van laptop of mobiel draadloos op tv te laten zien.
    Kortom: hoe sluit ik dit aan?

    Gesteld op 4-1-2014 om 15:31 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • De mogelijkheden zijn beperkt en niet elk apparaat kan worden gekoppeld, maar je sluit normaal gesproken je decoder aan op je modem (liefst bedraad of met een dongel) en kan op die manier bestanden vanaf de decoder overzetten op de PC, of anders wat opties uitvoeren, hetgeen bij de 5200 b.v. iets uitgebreider is. Het is dus niet zo dat je zo een andere decoder, experia box, mediaspeler etc. zomaar op de decoder kan aansluiten. De apparaten moeten dan wel een functie hebben om te delen.

      PS: ik heb de vraag bij de 5100 verwjderd.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 4-1-2014 om 18:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: alles draadloos laten zien kan dus niet. De 5050, 5200 en 5400 hebben op hun harde schijf een deel ingericht om daar kleine muziekbestanden, foto's en korte filmpjes op te zetten, maar die moeten dus wel eerst naar de decoder worden gestreamd vanaf b.v. de PC, of daar d.m.v. een stick o.i.d. op gezet worden.

      Gr. Willem. Geantwoord op 4-1-2014 om 18:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info