• ik ben op zoek naar de handleiding van de Zibro Kamin type SRE 147 dit is al een wat ouder model maar heeft tot voor kort nog prima gewerkt het probleem is dat hij na opstarten aanslaat maar na ong. 30 sec weer afslaat hij geeft dan Fout E-8 aan wat beteken dat de aanjaagmotor defect is graag wil ik weten of ik dit zelf kan verhelpen. Mvg. Henk

    Gesteld op 11-12-2014 om 09:00 in forum Zibro Kamin Petroleum kachel Misbruik melden
    • Beste even nakijken naar de brandmat in brander pot die zal moeten vernieuwd worden en ook het stof uit blazen ook filterje uit aanzuig petroleum .
      Ik zelf heb zelf ook 3 zibro kamin die al verschillende jaren werken ook bij een toestel een brandmat verstorven die ga ik zelf herstellen .
      Prijs brandmat onweer 30€ naargelang het toestel als je een handige Harrie bent is het goedkoop opgelost.
      Het toestel gaf fout code E6 slechte verbranding .
      Opstarten na enkele minuten uit dus de brandmat vernieuwen probleem opgelost Geantwoord op 5-2-2016 om 07:43

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info