• Mijn zibro laser kachel geeft E-2 aan en gaat niet branden. nu is hij vorig jaar met petroleum(zibro) weg gezet. ik zie dat er witte aanslag in de tank zit. kan het zijn dat de leiding dicht zit? en kan ik hem ook doorspuiten?

    Gesteld op 29-10-2014 om 17:53 in forum Zibro Kamin RCA66 Misbruik melden
    • Beste U stelt Uw vraag bij de kachel met type RCA66, deze kachel geeft geen meldingen. Dus om antwoord te geven op Uw vraag moet ik weten om welk type kachel het gaat.
      Normaal zou het verstandig zijn de brandstof uit de kachel te halen als U hem voor lange tijd weg zet, met een originele Zibro brandstof zou dit niet zo'n probleem moeten zijn als U hem 3 maanden weg zet. Ik vermoed dat er water (condens) in de vaste brandstoftank is gekomen. U zou de kachel zover uit elkaar kunnen halen dat U bij de vaste tank kan komen en deze goed schoon maken, vul hem dan weer met goede brandstof en probeer dan nog eens te starten. Mocht het alsnog problemen geven neem dan direct met mij contact op via, daanham@gmail,com. en laat me even weten welke type kachel het gaat.

      Succes Geantwoord op 30-10-2014 om 10:56

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info