• de kous is vervangen omdat hij van de ene op de andere dag niet meer brand maar nu de nieuwe kous er in zit brand hij wel ,maar niet vol op en gaat hij steeds lager branden wie kan mij raad geven??????????

    Gesteld op 21-5-2013 om 21:21 in forum Zibro Kamin RCA66 Misbruik melden
    • Er kunnen verschillende reden zijn.
      Slechte kwaliteit brandstof (geen zibro olie)
      De knop waarmee je de kous omhoog of laag draait functioneert niet goed, is de kous goed gemonteerd (niet lullig bedoeld)
      De doorstroming van de tank naar het reservoir is onvoldoende, kijk of het zeefje schoon is
      Is het rasterwerk onder het glas wat voor de speciale na verbranding zorgt goed schoon
      Algemene tip!
      Het is wel weer extra werk maar verwijder alle onderdelen van de kachel, die je ook heb moeten verwijderen toen de kous vervangen is maar zover als mogelijk en maak alles goed schoon.
      Zelf denk ik dat de zeef in de vaste tank vuil is m.a.g. geen goede door stroming en slechte aanzuiging van de brandstof door de kous.

      Succes Daan, misschien kun je via de redactie laten weten of het gelukt is. Geantwoord op 21-5-2013 om 21:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • nou daan we zijn er uit ,en hij brand weer .we begonnen met de punten die het mogelijk konden zijn.dus het zeefje van de tank,welk zeefje??in de dop zag ik niets toch maar goed schoonmaken,nou kwam het woord zeefje mij bekend voor oo ja er zit nog een zeefje op de onderkant op het reservoir van de olietank vergeten er in te doen!!!er in gedaan en branden als een tierelier.ik denk dat hij hierdoor meer lucht kreeg.dus warmte in het strandhuisje en bedankt voor alle tips wil Geantwoord op 26-5-2013 om 21:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info