• Goedenavond,
  Mijn vrouw heeft de laatste weken veel last van dit apparaat. Terwijl de programma nog niet is afgerond, stopt deze regelmatig. Weet niet waar dit aan ligt.
  Wij hebben deze type al ruim 25 jaar. Dit zijn de 1e klachten die wij hebben. Weten jullie wat ermee aan de hand is?

  Gesteld op 8-9-2020 om 23:32 in forum Zanussi Briljant 1600 Misbruik melden
  • Oké nogmaals. Welke code krijgt u vermeldt in het scherm.????? Wat ik meestal doe is de steker andersom in het stopcontact steken en dan gaat het weer een hele tijd goed.
   Succes en laat het weten of het gelukt is. mvg, Harry Geantwoord op 9-9-2020 om 13:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info