• Hallo,

  Ik heb een Zanussi Briljant 1600 (ongeveer 10 jaar oud) en sinds een tijdje maakt de machine enorm kabaal bij het centrifugeren! Lijkt wel of er een enorm vrachtvliegtuig vlak over het huis vliegt! Als ik een draai aan de trommel geef, hoor ik dat er iets niet in orde is! Het is een krakend geluid! Iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Of wordt het tijd om een nieuwe wasmachine te kopen? Als ik google op deze machine, constateer ik, dat meer mensen na 10 jaar problemen hebben met deze machine!

  Gesteld op 7-1-2013 om 18:30 in forum Zanussi Briljant 1600 Misbruik melden
  • lijkt mij idd dat de as of zo kapot is. Maar ja 10 jaar is kennelijk best oud voor zo een machine, wat dat betreft is een bovenlader sterker, want de trommel zit aan 2 punten vast.. tijd voor een nieuwe vrees ik Geantwoord op 15-2-2013 om 09:44

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • onze maakt ook erg veel kabaal dat is ook een zanussi briljant 1600 maar onze kraakt niet ik denk dat het tijd is voor jou om een nieuwe wasmachine te kopen ik denk dat ie te oud is!! Geantwoord op 8-12-2013 om 12:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info