• Ik heb net een xiron 8 2.3 atp7483 gekocht en het lukt mij niet om apps te downloaden.
  Market staat er niet op en blijkbaar ondersteunt google deze tablet niet.
  De handleiding biedt geen uitkomst en ik zie op de site alleen een oplossing voor andere types tablet.
  Misschien is opgraden naar android 4 hiervoor de oplossing maar dat is zo ingewikkeld en durf ik niet goed aan als nitwit op dit gebied.
  Wie kan mij in jip en janneke taal een oplossing bieden en mijn teleurgestelde 12 jarige zoon blij te maken.

  Gesteld op 15-12-2012 om 18:59 in forum Xiron Excellent 8 - ATP 7483 Misbruik melden
  • U moet eerst een gmail aanmaken op U tablet U zou dan eens naar googleplay kunnen gaan en dan aanmelden. met dat gmail adres. Geantwoord op 15-12-2012 om 23:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hallo de update naar android 4.0 is zowiezo goed maar je hebt de market op verborgen nog staan succes ermee je moet naar instellingen en dan op zoek gaan naar hide google apps en die aan zetten Geantwoord op 17-3-2013 om 19:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info