• Nou, heb net een opmerking geschreven maar nadat ik die van anderen heb gelezen staan mij alle haren rechtop en er is maar EEN oplossing......heel gauw dat ding terug!!!!!!!!weet nog steeds niet hoe dat pokkeding nu aan te sluiten is..met scart of usb of av kabels, groetjes, Freek Wevers

    Gesteld op 23-8-2011 om 21:36 in forum Xiron DVD221 Misbruik melden
    • Mijn God..van het net af om mssn je DVD eruit te krijgen en kan me iemand vertellen wat FAT32 betekend, hoe formatteer ik?? Ben helemaal geen techneut maar heb een speler van een ander onbekend merk en daar hoef je niet eerst een studie te volgen om je bestanden, dvd's af te spelen. Gisteren de 221 gekocht en weet niet of ik hem na alles wat ik heb gelezen zal houden,
      Is er iemand die WEL!!! tevreden met de 221 is en bij wie die het zonder problemen doet??
      Gaarne respons a.u.b.
      groetjes, Mina Geantwoord op 24-8-2011 om 21:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info