• Met nieuwe Redmi Note 4 per abuis bij het taalinstellen chinees aangetikt.
  Stom, maar nu vindt ik nergens meer om terug te komen, wie helpt?
  FRED.

  Gesteld op 31-1-2018 om 09:26 in forum XIAOMI Smartphone Misbruik melden
  • ik heb helaas hetzelfde gedaan seniorweb zegt resetten tot de fabrieksinstellingen en alles opnieuw instellen helaas Geantwoord op 6-4-2018 om 19:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • bedankt voor je reactie, maar gevonden op google heb ik dit zelf ook al gedaan en met succes.
   wel heb ik regelmatig last ervan, dat bij een wat langer telefoongesprek de geluidskwaliteit af en toe echt heel slecht wordt. Zelf ook deze ervaring? Geantwoord op 7-4-2018 om 10:50

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info