• Waar kan ik een echte handleiding voor de xiaomi redmi note 9 vinden? Wat hier aangeboden wordt, geeft geen enkele uitleg.

    Gesteld op 1-11-2020 om 12:46 in forum Xiaomi Redmi Note 9 Misbruik melden
    • Ik deel de menig van menig mensen op deze site dat je nergens een deftige Handleiding kan weervinden, wat ik absoluut geen Service kan noemen. Daarbij beweerde de verkoper bij hoog en bij laag dat dit model de zelfde grootte had , als mijn huidigeGSM , en o.a. één van de redenen waarom ik dit type kocht. Gezien ze hem in de winkel niet op voorraad hadden moest deze dus besteld worden en pas na betaling mocht ik de doos openmaken! Wanneer zullen al die GSM fabrikanten eindelijk es beginnen begrijpen dat een vrouwenhand een stuk kleiner is dan een mannenhand om een GSM vast te houden ! Zelf's verkopers horen dit regelmatig zeggen! En mannen die klagen dat de GSM niet eens meer in de binnenzak van hun broek of vest / Blazer past Uit nieuwsgierigheid ging ik zelf op onderzoek bij vrouwen en sta versteld hoeveel vrouwen/mannen hierin mijn menig delen. Geantwoord op 22-1-2021 om 10:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info