• "kan niet koppelen.contacteer klantendienst"
    iemand?

    Gesteld op 17-11-2018 om 16:24 in forum Xiaomi Amazfit-Bip Misbruik melden
    • Hallo, helaas geen antwoord op uw vraag maar zelf een vraag. Ik heb sinds een aantal weken ook een Amazfit Bip. Na een software update blijft het scherm hangen op 'Connect App tp update'. Ik kan helemaal niks meer met het horloge. Reageert nergens meer op, kan het ook niet aan- of uitzetten. Pogingen om het horloge met de app/telefoon te verbinden lukken niet. Ik krijg dan ook de melding 'kan niet koppelen. Contacteer klantendienst'. Wellicht hebt u inmiddels de oplossing gevonden? Indien ja, dan zou ik enorm geholpen zijn met de oplossing. Alvast bedankt. Geantwoord op 14-1-2019 om 09:54

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Toch nog maar eens horloge ter hand genomen en wonderwel weer aan de praat gekregen. Via app Gadgetbrigde kon ik wel verbinden met het horloge. Dat zag ik doordat de tijd gesynchroniseerd werd. Voor de rest bleef het horloge hangen op het scherm Connect App to update. Via menu - debug heb ik factory reset gedaan en reboot. Dit heb ik een paar keer gedaan. Daarna telefoon opnieuw opgestart en horloge opnieuw gekoppeld. Daarna ging het update proces verder en kon ik het horloge weer gebruiken. Geantwoord op 12-6-2019 om 12:26

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info