• Sinds 9-6-2014 heb ik een Wolfgang AT-AS40D2, gekocht bij de ALDI.
    Ik heb een abonnement om te bellen en geen internet. Daarvoor gebruik ik WIFI. Gistermiddag wilde ik iemand een foto laten zien en toen liep de telefoon vast. Het toestel reageerde niet meer op de 3 toetsen onderaan: instellingen - home - terug. Ik wilde rebooten of uitschakelen. Dat menu verscheen nog wel, maar de keuze werd niet uitgevoerd. Uiteindelijk heb ik de batterij en maar uit gehaald en de SIM-kaart eruit en erin gezet (ingang SIM 1). Toen werkte de telefoon weer, maar dat was van korte duur. Bij het openen van Gmail liep de telefoon weer vast. Ik heb de telefoon weggelegd om er wat later weer naar te kijken, toen werkte hij weer. Ik heb een keer gebeld, maar de verbinding werd na ca 30 seconden verbroken. Ik werd teruggebeld maar aannemen lukte niet. Dus maar weer de batterij er uit. Na herstart liep de telefoon bij het bekijken van mijn mail weer vast.
    Vanmorgen deed de telefoon het weer, maar liep weer vast toet ik een Whatapp bericht wilde sturen.
    Ik kan niet gebeld worden. De telefoon gaat wel over, maar ik kan het gesprek niet aannemen.
    Over vastlopen of resetten staat niets in de handleiding.

    Wie weet raad?

    Gesteld op 13-7-2014 om 12:20 in forum Wolfgang AT-AS40D2 Misbruik melden
    • ik had het zelfde probleem, ik heb een email naar de servicedienst van Wolfgang gezonden, mijn toestel op gestuurd en gerepareerd terug gekregen.
      Touchscreen was kapot. Geantwoord op 11-8-2014 om 15:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info