• Mij Wiko Lenny 3 hangt plots volledig vast. Het scherm blijft gewoon opgelicht staan met de de tekst 'lenny 3' in zwarte achtergrond.
  Kan iemand me helpen hoe ik dit kan oplossen of wat ik ermee kan doen? Uitschakelen is onmogelijk, ik krijg totaal geen verandering.
  Dank om me eventueel informatie te verstrekken.

  Gesteld op 28-12-2018 om 10:44 in forum Wiko Lenny Misbruik melden
  • Hartelijk dank voor de info... toen ik probeerde om de gsm te openen begon hij plots weer teken van leven te geven en gelukkig werkt hij nu plots weer! Ik moest hem zelfs nooit volledig openen. Thanks! :) Geantwoord op 28-12-2018 om 14:05

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info