• Wie kan mij helpen of weet de oplossing , ik heb lenny3 , en sinds Sept.2017 bij Simpel als provider. 250 min. 1 GB, onbeperkt SMS, 2 jaar.
  kan geen SMS sturen , het toestel verzend SMS als MMS en komt niet aan, krijg melding bericht niet verstuurd.
  Van simpel een tel.nr.gekregen van hun SMS centrale xxx5005x7672+31624000226# krijg retour verbindingsprobleem of ongeldig MMI code.
  gezocht op het internet naar : handmatig instellen SMS, kom op een site van BASE, krijg in 12 stappen wat je moet doen maar kom niet verder dan stap 7, Het komt erop neer dat ik onbeperkt SMS abonnement heb bij Simpel maar kan er niets mee, goedkope provider wel betalen maar je wordt er jammer genoeg niet geholpen. Heeft iemand een oplossing, Bedankt gr. Humphrey


  Gesteld op 30-4-2018 om 22:36 in forum Wiko Lenny Misbruik melden
  • Ik probeer vanaf januari SMS-jes te ontvangen op mijn Simpel toestel. Sturen gaat wel.Heb dezelfde handelingen als boven verricht, zelfde melding. Er is al meerdere malen onderzoek naar gedaan, maar helaas kunnen ze niets vinden. Nu moet ik weer 3 SMS-jes naar mij laten sturen en gaan ze weer onderzoek doen. Klantenservice medewerker was erg onkundig, Ze beginnen steeds weer met hetzelfde draaiboek van voren af aan en je schiet niets op. Geantwoord op 1-8-2018 om 19:54

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info