• Krijg de telefoon niet open om de batterij te plaatsen

  Gesteld op 5-4-2018 om 15:35 in forum Wiko Lenny Misbruik melden
  • onderhet glas plaatje op de hoek zit een klein gleufje daar moet je met je nagel langs gaan of met een betaalpas , dan gaat het open wel langs alle hoeken de kaart of nagels op wippen de eerste keer is het inderdaad zoeken maar de volgende keer weet je het ,het is wel een bijzonder lekker apparaat ,ik heb daar geen spijt van .succes Adriaan Geantwoord op 5-4-2018 om 16:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • als je het open maakt via wat ik je verteld heb dan kan je zo de batterij plaatsen je moet het wel er goed indoen,ik hoor het wel
   Geantwoord op 5-4-2018 om 17:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • het is in het beging erg moeilijk omdat te vinden ik heb zelf een wiko lenny 3 terug gestuurd ,heb daarna weer een nieuwe besteld ben daar mee naar naar een cougle winkel geweest naar een belwinkel en die hebben mij uit gelegd hoe ik dit doen .en dat ging perfect,ik heb nu weer een nieuwe wiko lenny 4 in bezit weet nu hoe het moet gaat perfect, Geantwoord op 5-4-2018 om 17:12

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info