• mijn wasmachine wla 3714 VAN DE GAMMA GEEFT STEEDS EEN FOUTMELDING AAN
    F 04

    Gesteld op 17-9-2016 om 20:10 in forum WhiteLine Wasmachine Misbruik melden
    • Wij ook. Maar het probleem zit me in de vervuiling. Om de zoveel tijd schroef ik en open en spoel alle slangen enzo door. Komt heel veel troep dan uit.
      Bij ons geeft ie de f04 meldingen. Geantwoord op 17-2-2017 om 17:55

      Waardeer dit antwoord (27) Misbruik melden
    • Dan is het filter verstopt! Moet je rechtsonder platte schaal leggen, zodat als je de knop naar LINKS opendraait ( steeds klein beetje zodat het water voor zichtig naar buiten loopt! Na een paar keer gedaan te hebben, en er komt geen water uit!! Kun je de knop helemaal los draaien en eruithalen! Filter naar buiten halen( heel eenvoudig!) en schoonmaken. Klaar; er weer in doen en dop er weer opdraaien, totdat die weer stevig vast zit! Klep weer dicht, storing Weg!! Geantwoord op 26-7-2017 om 11:41

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
    • Ik ben heel tevreden met deze machine! Ik doe al mijn wassen op knop op eco snelwandelen en andere rechts tot 40; draait de machine slechts 45 minuten en alle was is brandschoon!! Geantwoord op 26-7-2017 om 11:44

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Filter eruit en schoonmaken helpt niet...dit doe ik bijna bij elke wasbeurt maar er zit geen vuil in terwijl de foutmeldingen blijven.
      Hoe kan ik de buizen doorspoelen?? Geantwoord op 1-1-2018 om 23:28

      Waardeer dit antwoord (29) Misbruik melden
    • Hier ook f04 ding is of geen Paar Maalaea henruikt en nu AL version we sullen het Zien like ever der een product fit als iedereen het selfie heb Geantwoord op 13-3-2018 om 15:53

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • hier zelfde probleem. F3 en F4. Filters schoon? Gisterenavond machine uit elkaar gehaald. Pomp slangen doorgespoeld. Eigenlijk niet veel bijzonders gevonden. Stekkers van printplaat los gehaald schoongemaakt en vast gezet. Was hem zo zat bij bol.com een nieuwe zanussi 9kg gekocht en os net gebracht. Alleen........ na de demontage gisteren heeft hij 3 wassen gedraaid zonder foutcode! Ik vermoed zelf het loshalen en vastzetten van de stekkers op de printplaat achter je knoppen het heeft opgelost. Geantwoord op 24-8-2018 om 08:56

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Hier hetzelfde probleem. Eigenlijk al sinds 1 jaar.. Het begon met af en toe, maar doet nu niets meer behalve knipperen f4. Alles schoongemaakt ( doen we regelmatig) maar niks meer mee te beginnen. Hij gaat er nu uit. Ben er klaar mee. Waardeloze machine Geantwoord op 9-6-2019 om 15:40

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Zelfde probleem f4. En er valt niets schoon te maken na elke was. Moet in de elektronica zitten in combinatie met het schudden soms los contact. Dus alle contacten bij printplaat losmaken en weer opnieuw vastzetten is de laatste kans voor dit apparaat anders wordt het grofvuil. Geantwoord op 27-5-2020 om 09:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo,
      Ik heb een aantal weken geleden een stacaravan gekocht, en jawel in het hok stond een WLA wasmachine.
      Na een aantal wasjes gedraaid te hebben, zijn zij bijna allemaal tussentijds gestopt met de code F4.

      Vandaag heb ik de kleine kussens gewassen en wederom F4.
      Omdat ik een fixatie heb op wasmachines, heb ik hem meteen uit elkaar gehaald.
      Printplaat schoon gezogen, slangen gecontroleerd en de afvoer pomp gereinigd, alles was en is schoon.
      Na hem weer in elkaar gezet te hebben en weer een was aangezet te hebben schoot die irritante Italiaan na een lange pomp sessie, wederom in de F4 stand.
      Ik kwam tot de conclusie dat het met de pomp te maken heeft, de pomp kan het water niet kan afpompen, misschien wel door het schuim.
      Dus alles verwijderd en een was gedraaid zonder wasmiddel, er warempel de wasmachine draaide de hele was af.
      Even daarna een was gedraaid met een half dopje wasmiddel, ook deze was sessie zonder tussen stop beëindigd.

      Conclusie, de pomp in de wasmachine kan geen grote hoeveelheden wasmiddel aan, let dus op met de hoeveelheid wasmiddel wat u gebruikt.
      Btw, als deze machine ooit de brui er aan geeft komt er gewoon Duitse degelijkheid te staan, Italianen blijven dwars.
      Vg Dimitri
      Geantwoord op 7-6-2020 om 15:57

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Bij mij ook 04. Heb het opgelost.
      De slang van de trommel naar de pomp schijnt heel langzaam te draaien. Bij de pomp even lossen en slang zo draaien dat hij recht van de trommel naar de pomp gaat.
      Als hij verzakt zit er een luchtbel in die niet meer weg kan. Geantwoord op 17-5-2021 om 16:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info