• ik heb een whirlpool vrieskast, type is niet terug te vinden.
  De weergave display is weg, maar vriest waarschijnlijk nog wel. waar kan dit aan liggen? en valt dit te verhelpen?

  Gesteld op 8-8-2017 om 12:09 in forum Whirlpool Vrieskast Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde probleem. Hij vriest nog prima, alleen nu kan ik niet lezen hoe koud hij is en of hij op de invriesstand staat.
   Kan iemand deze vraag beantwoorden?
   Geantwoord op 11-10-2017 om 12:22

   Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
  • maart 2019, zelfde probleem hier, AFG7060/IX, vriest en werkt nog wel maar hele controle paneel is uit en reageert niet meer. Gisteren deed ie het nog... Geantwoord op 21-3-2019 om 20:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info