• Wij hebben sinds 2 jaar een Whirlpool 6th sense droger en sedert een paar maanden doet deze niet meer wat moet. Bij de start van het programma gaat de teller steeds naar bv 37 min om 2 tellen later over te schakelen naar 6 minuten... De was is dus ook nog nat nadien.
    Soms is de was nat, maar wel warm en soms is het gewoon niet opgewarmd. Er komt wel een beetje water in het opvangbakje en er komt ook wel een klein beetje onder in de warmtewisselaar. We hebben het toestel al helemaal open gehad, stof overal verwijderd, reset gedaan,... Niks helpt.
    Weet iemand toevallig waaraan dit zou kunnen liggen? Een technieker laten komen en er bijna evenveel voor moeten betalen als dat het toestel gekost heeft, dat lijkt ons geen optie.
    We kunnen het eventueel zelf wel maken, maar dan moeten we natuurlijk eerst weten wat er kapot zou kunnen zijn. We denken dan eventueel aan de printplaat, de fiches voor de regeling van de 6th sense of het verwarmingselement. Alvast bedankt ;-)

    Gesteld op 4-1-2019 om 09:28 in forum Whirlpool luna a 6th sense Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info