• aan de achter kant van de droger zitten 2 witten dingentjes met stroom een is daar van afgebroken zou het daarom kunnen dat hij niet meeer droogt

  Gesteld op 22-8-2010 om 16:13 in forum Whirlpool awz magic c Misbruik melden
  • Ben wel benieuwd of u hier al antwoord op hebt gekregen.
   Ik heb namelijk het zelfde probleem en nu blaast ie alleen maar koude lucht en wordt niets meer droog.
   vr grt leo.
   leobos@chello.nl Geantwoord op 8-9-2011 om 16:57

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • jazeker,dat zijn nnamelijk je verwarmings elementen.als die verroest of kapot zijn word die niet meer warm en word de was niet droog.nieuwe zijn te koop bij de handyman. Geantwoord op 11-10-2012 om 13:59

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Miss een beetje laat maar andere die dit lezen hebben er wat aan.. dat is de thermostaat.. als deze kapot is moet hij gewoon nog werken maar word alleen niet warm ;) Geantwoord op 28-6-2014 om 18:39

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info