• goedemorgen.

  HET PROBLEEM IS HET VOLGENDE, wIJ ZIJN onlangs verhuisd en toen is de afvoer uit de zwanenhals gegaan maar in het nieuwe huis kan dit niet en mijn vraag is nu dan ook hoe krijg ik het water weer in de condens bak

  Groeten,
  John
  jlluckyman@gmail.com

  Gesteld op 17-7-2011 om 08:28 in forum Whirlpool awz 9816 Misbruik melden
  • Bij diverse wasdrogers zit er aan de achterzijde van de machine onderaan enkele slangen, soms zichtbaar van buiten, soms moet de machine geopend worden om erbij te kunnen. Een slang leid naar de condenswaterbak , een andere slang kan naar een afvoer, vanaf de pomp/vlotter onderin de condenswaterbak loopt een slang naar een koppelstuk. Door de slang naar de afvoer te ontkoppelen en de slang voor de condenswaterbak (zit waarschijnlijk aan een loze aansluiting voor de nette afwerking) weer aan te koppelen, zou de droger weer naar behoren kunnen functioneren. Geantwoord op 7-12-2015 om 11:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info