• Hallo, mijn awz8477 droogt minder goed. Ik heb het warmte element vervangen door een nieuwere met 3 blauwe toevoerkabels ipv 2 en aangesloten op de printplaat voor. Lucht temperatuur na het warmte element meet ik op 66 graden. Toch wordt de was niet droog en hij maakt het programma niet af dwz de einde-indicator blijft uit.
  De sensor aan de voorkant die meet in de lucht na de trommel heb ik ook uitgewisseld.
  Wat kan het nog zijn?

  Gesteld op 20-2-2016 om 20:40 in forum Whirlpool awz 8477 Misbruik melden
  • nog een aanvulling: programma "extra droog katoen" nog eens laten lopen.
   Dit keer wordt de Eind-stand bereikt. Trommel bleef nog wel draaien, was nog niet droog, en bij de warmte wisselaar aan de voorkant liep er een beetje water uit. Zijn er nog sensoren die niet kunnen functioneren? Of moet ik nog wat instellen aan de printplaat ivm het andere verwarmingselement? Alsvast dank voor een reactie of verwijzing. Geantwoord op 20-2-2016 om 21:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info