• Alles schoonngemaakt indicatielampjes blijven branden pluizenfilter watercontainer.

  Gesteld op 7-12-2015 om 11:55 in forum Whirlpool awz 8477 Misbruik melden
  • Beetje laat maar ik zet het toch maar een keer online want ben vanmorgen een uur bezig geweest uit te vinden hoe je de awz 8477 moet resetten. Het antwoord: machine uit met stroom erop, knop naar 6 uur draaien, 3 keer start drukken, knop 1 standje verder met de klok mee zetten, weer 3 keer start drukken. Klaar! Werkte bij ons. Ik hoop bij jullie ook! Geantwoord op 11-9-2016 om 11:14

   Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
  • Tip hierboven gedaan, geen succes, lampjes blijven branden. Zowel met start pauze als start selectie uitgeprobeerd Geantwoord op 14-11-2016 om 20:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Gewoon negeren en de was drogen. Is een kwaaltje van whirlpool.
   Als alles verder schoon is gewoon drogen. Allleen als je weg gaat voor allle zekerheid de droger uitzetten.

   Gr Bert. Geantwoord op 14-11-2016 om 23:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info