• Hallo ik heb een whirlpool droger awz 8477 hij maakt ontzettend veel kabaal, echt een gerommel. Ik heb de achterkant al open en schoongemaakt en nu lijkt of mijn motor dat geluid maakt, als ik handmatig aan de trommel draai tikt deze" klein gerommel".
  Ligt het euvel daadwerkelijk aan de motor?
  Zo ja?
  Kan ik deze motor vervangen of moet ik het ergens anders zoeken. En hoe zou ik deze moeten vervangen.

  M.v.g Willem

  Gesteld op 17-12-2014 om 12:30 in forum Whirlpool awz 8477 Misbruik melden
  • Ik denk dat het de spanrol is. Als er teveel ruimte op komt gaat hij veel lawaai maken.heb ik ook al een paar keer meegemaakt. Controleer dat eerst even. Stuur even wat terug als je het weet.

   Mvg Bert. Geantwoord op 18-12-2014 om 13:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info