• Beste mensen,

    STOP MET VIJZEN ETCETERA ... =-D Ik denk dat er velen blij zullen zijn met dit...

    Het probleem bij het toestel was het volgende: 3 rode LED lampjes bleven branden en Whirlpool awz 8480 werkte echter niet.

    Hier komt DE OPLOSSING: (hoofdschakelaar)-> RONDE KEUZEKNOP 1 keer helemaal ronddraaien en zo terug naar 0 stand (het werkte bij mij door dit in tegen wijzerzin te draaien) Daarna nogmaals draaien in tegenwijzerzin naar 6th SENSE (onderaan) en DRUK 3 KEER op onderste START-knop. Draai dan de KEUZEKNOP naar LUCHTEN-VENTILATION en DRUK 3 KEER op START. Desnoods een paar keer herhalen mocht het niet van eerste keer werken.

    *Dus Samengevat:

    KEUZEKNOP 1 toer draaien (tegen wijzerzin of wijzerzin)
    KEUZEKNOP --> 6th SENSE + 3x START (met piepgeluid en geknipper)
    KEUZEKNOP --> VERLUCHTEN=VENTILATION + 3x START (met piepgeluid en geknipper)

    HOERA ALLES WERKT WEER NORMAAL!!!
    Bedankbriefjes mogen altijd verzonden worden naar rosierchris@hotmail.com

    Gesteld op 30-12-2014 om 14:41 in forum Whirlpool awz 8468 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info