• mijn droger slaat steeds af en geeft aan dat het pluizenfilter vol zit. Maar dit is niet het geval en de was is ook niet droog

  Gesteld op 2-8-2011 om 19:18 in forum Whirlpool awz 8277 Misbruik melden
  • Dit is bij mijn droger ook het geval, de was wordt wel droog, maar het duurt uren!
   Ben nog steeds op zoek naar het antwoord. Geantwoord op 17-10-2013 om 09:14

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ook bij mijn droger brand er na een paar minuten het lampje dat de pluizenfilter vol zit. Hij is helemaal leeg, met een stofzuiger nog schoongemaakt. Wat kan ik nu doen? Geantwoord op 7-7-2020 om 23:59

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info