• Beste, De wasdroger whirlpool awz 569 droogt heel slecht.
  Het programma moeten we 3x afdraaien voordat het echt droog is. Het lampje van de pluizenfilter blijft maar knipperen ook als alles net is schoongemaakt.
  Weet iemand wat de oorzaak zou kunnen zijn en hoe dit op te lossen is.
  alvast bedankt

  Gesteld op 22-1-2012 om 14:19 in forum Whirlpool awz 569 Misbruik melden
  • Diep in het apparaat zit er natte stof. Ik moest the harde tangen onder de pluizenfilter afbreken en dan mijn hand diep er in steken om alles uit te halen. Geantwoord op 8-11-2014 om 18:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info